Arnhemse


Arnhemse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Arnhem; inwoonster van Arnhem

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Arnhemse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Na een caféruzie in de Arnhemse binnenstad heeft de politie zondag 16 december kort na middernacht een 41-jarige vrouw uit die stad aangehouden wegens mishandeling. De Arnhemse zou twee vrouwen uit Nijmegen hebben geslagen.

    http://www.politie.nl/mobile/nieuws/2012/december/16/02-arnhem-vrouw-aangehouden-na-caferuzie.html,

    In het onderzoek naar de dood van de 57-jarige Arnhemse die maandag 8 juli in haar woning aan de Sperwerstraat werd gevonden, is vrijdagochtend 12 juli een huiszoeking verricht in een woning vlakbij de woning van het slachtoffer.

    http://www.actueelnieuwsnederland.nl/artikel/100008783/huiszoeking-in-onderzoek-naar-dood-arnhemse-vrouw.html,

    Een 65-jarige bewoonster van de wijk Presikhaaf in Arnhem is afgelopen dinsdag 22 januari het slachtoffer geworden van de zogenoemde babbeltruc. Twee vooralsnog onbekende vrouwen wisten met smoes in huis te komen om er vervolgens met geld vandoor te gaan [...]. Volgens de Arnhemse ging het om twee blanke vrouwen met beiden donker haar.

    http://www.oozo.nl/nieuws/arnhem/13315/arnhemse-65-slachtoffer-van-babbeltruc,

    Een agent heeft zondagochtend in Arnhem een hoogbejaarde vrouw uit een auto gered die bijna volledig onder water lag. Het ongeluk gebeurde aan de Honigkamp in de wijk Presikhaaf. De 87-jarige Arnhemse was daar met haar wagen in een sloot beland. Bij het keren had ze het gaspedaal ingetrapt in plaats van de rem.

    http://www.omroepgelderland.nl/web/mobiel/regios/arnhemnijmegen/2034900/auto-te-water-in-arnhem-agent-redt-bestuurster.htm?pagenr=2#.U0-OuoVdWEo,