Assense


Assense 1.0

vrouw die afkomstig is uit Assen in de Nederlandse provincie Drenthe; inwoonster van Assen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Assense…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    De 18-jarige Z.M. uit Assen wist dat ze niet mocht stelen. Maar bij haar ex-werkgever, een warenhuis van wie ze nog geld tegoed had, was het naar haar mening iets minder erg. Op 28 mei sloeg ze haar slag toen ze samen met haar moeder kleding ging kopen [...]. Volgens de jongste Assense was het meenemen van de kleding een soort vergeldigingsactie tegen haar ex-werkgever.

    http://www.drenthejournaal.nl/nieuws/assen/161043/assense-steelt-van-ex-werkgever.html,

    Een 36-jarige Assense was dinsdagavond getuige van een tafereeltje, dat zij graag had willen missen. Zij werd aan de Markt plotseling geconfronteerd met een man die zich frank en vrij op straat stond te bevredigen. Toen hij de vrouw zag nam de man bliksemsnel de benen.

    http://asserjournaal.nl/pagina.php?pid=12035,

    Een 43-jarige inwoonster van Assen is woensdagochtend op de Zijlvesterweg gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een auto. De bestuurster van de auto, een 53-jarige vrouw uit Zuidhorn, reed op de Friesestraatweg (vanuit Zuidhorn) en wilde linksaf de Zijlvesterweg in slaan. Ze zag daarbij de Assense, die op het fietspad reed in de richting van Groningen, over het hoofd.

    http://www.gezinsbode.nl/fietsster-raakt-gewond-bij-ongeval/,