activitycenter


activitycenter 1.0

afbeelding

Bron: luis arias op Unsplash
( Disclaimer )

speelgoed voor baby's dat bestaat uit verschillende onderdelen, meestal met veel geluid en kleur, die de motoriek van de baby stimuleren en de zintuigen prikkelen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een activitycenter…

is speelgoed; is een voorwerp

  • [Deel] bestaat uit verschillende onderdelen, meestal met veel geluid en kleur
  • [Soort] is babyspeelgoed
  • [Functie] is bedoeld om de motoriek van de baby te stimuleren en de zintuigen te prikkelen
  • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is educatief

Algemene voorbeelden


Een activitycenter is speelgoed dat de verschillende soorten educatief speelgoed in 1 spel samenbrengt. Met een activitycenter kan je kindje bijvoorbeeld vormen oefenen, hameren of muziek maken, en dat allemaal in 1 spel. Voordeel van een activitycenter is dat de ene dag vormen favoriet is en de volgende dag muziek. De Kabouterhof heeft een aantal activitycenters in verschillende prijsklassen in het assortiment.

http://www.kabouterhof.nl/educatief-speelgoed/activitycenters

Mijn zusje is nu ruim 37 weken zwanger en wil graag een activitycenter voor in de box (zo'n speelding die je aan de zijkant van de box kunt hangen). Wie heeft er een en van welk merk en bevalt hij goed?

http://www.babybrabbel.nl/forums/baby-dreumestijd-0-2-jaar/wat-leuk-activitycenter-box,

Naomi (5,5 maand) speelt erg veel met sleutels van Fisher-Price. In de blauwe zit een muziekje; ze is heel trots als het haar lukt om dat aan te krijgen. Ze kijkt dan echt zo rond van: horen jullie het wel. Verder is de babygym ook nog favoriet. En knuffels: vooral een aap met lange armen en poten is haar grote vriend. En zo'n witte knispereend van de Hema. Hebben jullie een activitycenter? Ik zit nl. nog te twijfelen of ik er een aan zal schaffen of niet.

http://www.oudersvannu.nl/forums/onderwerp/1147821-speelgoed/,

Woordfamilie


Als deel van een afleiding