agressietraining


agressietraining 1.0

training die gericht is op het leren omgaan met agressie van zichzelf en/of van anderen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Agressietraining…

is training

  • [Toepassingsgebied of bereik] is training die gericht is op het leren omgaan met agressie van zichzelf en/of van anderen

    Algemene voorbeelden


    Wij maken agressietrainingen op maat voor elke organisatie met klanten/publiek. Branches waarvoor wij agresietrainingen bieden zijn; gezondheidszorg, winkels, politie, openbaar vervoer, energiebedrijven, verzekeraars en banken, kinderopvang, hulpverlening en vele andere organisaties.

    http://www.dejongtraining.nl/agressietraining-meer.html

    In onze agressietraining bieden wij u een praktijkgerichte werkwijze, korte kennis overdracht van 3 agressievormen; frustratieagressie, witteboordenagressie en agressie op de persoon. Daarna oefenen in het reduceren van agressie ondersteunt door een acteur.

    http://www.dejongtraining.nl/agressietraining-meer.html

    Het team deskundigen van Bureau Op Eigen Kracht geeft onder andere agressietrainingen aan de zorgsector, overheidsinstellingen, het onderwijs en het bedrijfsleven. Onze agressietrainers en agressieadviseurs hebben niet alleen zeer ruime ervaring op trainersgebied, zij weten ook hoe omgaan met agressie werkt in de praktijk.

    http://www.opeigenkracht.nl/,

    Onze agressietrainingen worden dan ook altijd ontwikkeld door ons eigen team van professionals. Zij weten alles over agressiemanagement. Het team bestaat uit een psycholoog, een communicatiewetenschapper, een bewegingsdeskundige, een hulpofficier van justitie en verschillende organisatieadviseurs.

    http://www.opeigenkracht.nl/,

    De mensen onttrekken zich meer en meer aan de geborgenheid van de kleine gemeenschap, raken op drift en gaan op de vlucht zonder een nieuw houvast en doel in hun leven. Deze situatie roept allerlei kwakzalverij ten tonele: van sekten, yoga, astrologie, transcendente meditatie, tantra, Zen, groepstherapie, zelf-analyse en -hypnose, psychodrama, oerschreeuwtherapie, agressie-training en wat niet al.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010621268:mpeg21:a0253,

    Combinatiemogelijkheden


    met ander, nevengeschikt substantief


    • leefstijltrainingen en agressietrainingen

    Het wegnemen van die risico's - die meestal al op heel jonge leeftijd aanwezig zijn - kan voorkomen dat een jongere (opnieuw) de fout ingaat. Dat betekent dat je een jongere moet helpen met zijn sociale vaardigheden, dat je hem moet stimuleren om een opleiding te volgen, dat je hem en zijn sociale omgeving intensief begeleidt, dat je leefstijl- of agressietrainingen organiseert.

    Trouw,

    met voorzetselgroep


    Voorzetsel: voor

    • agressietrainingen voor stewardessen

    Het is de ingrijpendste reorganisatie tot nu toe. De KLM bezuinigt op alles: onrendabele routes verdwijnen, de IT-afdeling wordt ingekrompen en agressietrainingen voor stewardessen stoppen. Voor het eerst vallen er gedwongen ontslagen, in totaal zeshonderd. De ondernemingsraad vindt dat onaanvaardbaar.

    http://archief.fembusiness.nl/2000/03/25/nummer-13/KLM-Zwaanzinnige-problemen.htm,

    Woordfamilie


    Overige woordfamilieleden