antislipschool


antislipschool 1.0

instelling waar men kan leren om controle over een voertuig te houden als dat dreigt te gaan slippen; school om te leren gecontroleerd te slippen

Semagram


Een antislipschool…

is een school; is een instelling

 • [Toepassingsgebied of bereik] is een instelling waar men kan leren om controle over een voertuig te houden als dat dreigt te gaan slippen; is een school om te leren gecontroleerd te slippen

  Hoofdsemagram: school


  Algemene voorbeelden


  Demonstratie van de eerste Nederlandse antislipschool. Chauffeurs van Londense dubbeldeksbussen demonstreren op een slipbaan ergens in Groot-Brittannië hun vaardigheid in het slippen; in Nederland doen slip-instructeurs hetzelfde met een personenauto, type Opel Kapitän, ihkv een in Nederland te geven slipcursus voor autobestuurders.

  http://www.geschiedenis24.nl/speler.program.7084143.html

  Wie een dag te gast is op Slotemakers anti-slipschool in Zandvoort, heeft de dag van zijn leven. Op onze nieuwe locatie, met drie verschillende slipbanen en een gladde heuvel, leert men alles over voertuigbeheersing en verkeersveiligheid. Als enige anti-slipschool in Nederland zorgt Slotemakers voor persoonlijke begeleiding in de auto. Een ervaren instructeur begeleidt u gedurende al uw oefeningen en geeft persoonlijke adviezen.

  http://www.locaties.nl/sportaccommodaties/slotemakers-antislipschool.html

  Al sinds 1972 is er een anti-slipschool in Rijssen. Inmiddels is deze anti-slipschool uitgegroeid tot een veelzijdig, kwalitatief en innovatief Verkeers Veiligheids Centrum.

  http://www.trafficcontrol.nl/organisatie/onze-locaties/