betaaldvoetbalvereniging


betaaldvoetbalvereniging 1.0

voetbalvereniging met professionele spelers die betaald worden; profclub; betaaldvoetbalclub

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een betaaldvoetbalvereniging…

is een vereniging

  • [Leden] is bestemd voor profvoetballers; heeft betaalde voetballers

    Algemene voorbeelden


    Cornelissen kreeg verschillende jeugdteams onder zijn hoede en boekte goede resultaten. Hij zag progressie, had en kreeg veel voldoening van zijn werk. De Italiaanse betaaldvoetbalvereniging liep weg met hem.

    http://www.voetbalinaalsmeer.nl/opinie-cornelissen.html,

    De kranten hebben bol gestaan van artikelen over de steun aan PSV. Dat een gemeente de plaatselijke betaaldvoetbalvereniging steunt, is te begrijpen. Dat bijna 50 miljoen betaald wordt voor een stukje grond dat feitelijk niet meer dan 20 miljoen waard mag zijn, vooruit dan maar. Dat we dit geen subsidie mogen noemen, who cares? Dat binnen een dag na de uitspraak van de gemeente Eindhoven al drie nieuwe spelers worden gekocht tegen een totale waarde van zo'n 18 miljoen? dat wordt al wat vreemder.

    http://www.brabantsdagblad.nl/algemeen/opinie/opinie/article9069880.ece,

    Van der Velde was een van de langstzittende voorzitters in Nederland van een betaald-voetbalvereniging. In 1983 trad hij aan bij de Friese club, om het uiteindelijk tot 2006 vol te houden.

    http://bestuurders.voetbal.nl/article/10085/van-der-velde-het-nze-club,

    Geen wonder dat betaald voetbalverenigingen als NEC zich tot Champions Reclame wenden, wanneer zij op zoek zijn naar de beste kwaliteit.

    http://www.champions.nl/xbordrec.htm

    Op 1 oktober 1889 is de H.F.C. Haarlem opgericht, waarmee Haarlem de op één na oudste betaald voetbalvereniging (BVO) van Nederland is.

    http://www.sportknowhowxl.nl/adviezen-uit-de-praktijk/926