boerderijtoerisme


boerderijtoerisme 1.0

(transport, verkeer en reizen)

het ter ontspanning of recreatie afreizen naar het platteland, om daar op een boerderij te verblijven en actief mee te helpen met de boer op het land; plattelandstoerisme

Semagram (extra betekenisinformatie)


Boerderijtoerisme…

is toerisme; is een verschijnsel

      Algemene voorbeelden


      Werkzaamheden voor boerderijtoerisme (onderhoud van campings, sportvelden of recreatieterreinen, faciliteiten voor paardrijden, verhuur van vakantieverblijven, enz.) in gevallen dat deze bijkomstig zijn en zo sterk met het bedrijf zijn vervlochten dat het praktisch niet mogelijk is de werkzaamheden voor boerderijtoerisme van de uitoefening van het landbouwbedrijf te scheiden.

      http://mymemory.translated.net/t/Dutch/English/boerderijtoerisme

      Met een dergelijke keuze aan producten kan de keuken overal in dit gebied niet anders dan rijk zijn wat betreft afwisseling en smaken. Restaurants, eethuisjes en boerderijtoerisme in een werkelijk uitzonderlijk groot aanbod ten opzichte van het grondgebied, hebben soepen en verse pastagerechten of smakelijke pens als eerste gerecht op het menu staan.

      http://turismo.provincia.bergamo.it/site/lago_iseo/aptola/pages/itenog1b.htm

      De cursus was toegespitst op toepassingen voor het dagelijks beheer van het landbouwbedrijf en de verwante activiteiten (onder andere werkplanning, moderne marketing voor de verkoop van plattelandsproducten en bevordering van het boerderijtoerisme). Gezien het succes is het idee van de "telecenters" ook snel overgenomen in andere regio's van het land.

      http://ec.europa.eu/regional_policy/information/pdf/KN2800204NLC_001.pdf

      Woordfamilie


      Overige woordfamilieleden