hypotheekadviseur


hypotheekadviseur 1.0

iemand die voor zijn beroep aan de potientiële koper van een huis een advies geeft over welke hypotheekvorm hij het beste kan kiezen; iemand die een advies geeft om voor de aankoop van een huis een hypotheek bij een bepaalde hypotheekverstrekker te nemen; adviseur bij het afsluiten van een hypotheek; ook: titel, rang van hypotheekadviseur

Semagram


Een hypotheekadviseur…

is een adviseur; is een persoon

 • [Activiteit of handeling] adviseert een potentiële koper van een huis om te kiezen voor een bepaalde hypotheekvorm

  Algemene voorbeelden


  De hypotheekadviseur is een bijzonder wezen. Meestal overdreven vriendelijk, en schijnbaar met verstand van zaken. Pas als je er een aantal hebt gesproken ontdek je dat veel adviseurs best veel fouten maken.

  http://www.huiskopenvoorbeginners.nl/hypotheek/de-hypotheekadviseur.aspx

  Wilt u een hypotheek? Dan helpt een hypotheekadviseur u graag. Hij of zij vertelt u welke hypotheek het beste bij uw persoonlijke situatie en wensen past en loodst u vervolgens door het hele traject van hypotheekaanvraag en wat er verder bij komt kijken.

  http://www.eigenhuis.nl/hypotheken-financien/hypotheken/hypotheek-afsluiten/keuze-hypotheekadviseur/

  Hij is, naar eigen zeggen, de tel kwijtgeraakt, maar zijn televisie-optreden van zondag was toch zeker het zestiende. De hypotheekadviseur figureerde eerder in programma's als Blokletters, Einstein, De 64.000 gulden vraag en Multiple Choice. 'Kleinere prijzen' noemt de multimiljonair wat hij daar toen won.

  De Limburger,

  Combinatiemogelijkheden


  met adjectivisch voltooid deelwoord


  • een erkend hypotheekadviseur
  • gecertificeerde hypotheekadviseurs

  De 19 genomineerden voor de eretitel Erkend Hypotheekadviseur 2012 zijn bekend. Op 6 maart is deze groep top hypotheekadviseurs uitgedaagd met een schriftelijk examen dat bestond uit een 2 uur durende casus. Een vakjury uit de examencommissie van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) zal de antwoorden van de genomineerden beoordelen.

  http://www.eufin.nl/vaknieuws/64-vaknieuws/25788-19-genomineerden-verkiezing-erkend-hypotheekadviseur-2012-bekend,

  Onze gecertificeerde hypotheekadviseurs kunnen u alle informatie verstrekken over de diverse hypotheekvormen met alles wat daarbij komt kijken.

  http://www.rabobank.nl/info/execute/node?node_id=168009

  Om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen hebben onze hypotheek adviseurs het diploma 'erkend hypotheekadviseur' of zullen dit moeten behalen.

  http://www. groensparen. nl/

  in voorzetselgroep


  • een gesprek met een hypotheekadviseur
  • een gesprek met een van onze hypotheekadviseurs
  • een kennismaking met een hypotheekadviseur

  Bent u geïnteresseerd in een scherpe offerte met extra lage rentetarieven, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze hypotheekadviseurs.

  http://www.rabobank-doesburg.nl/,

  Gistermiddag was het zover: onze eerste kennismaking met de hypotheekadviseur van de bank waar Ralph zakelijk bankiert. Met zijn MKB-kennis (omdat Ralph een eigen onderneming heeft) analyseerde hij onze financiële situatie.

  http://weblogs.nos.nl/huizenmarkt/tag/hypotheekadviseur/,

  met bezittelijk voornaamwoord


  • uw hypotheekadviseur
  • onze hypotheekadviseurs

  Het is belangrijk dat u een helder en vooral compleet advies krijgt, zodat u precies weet wat u netto maandlasten zijn, maar ook wat deze op de langere termijn bedragen. Bovendien blijft uw hypotheekadviseur voor u klaar staan hoeveel jaren er ook verstrijken.

  http://www.rabobank-coevorden.nl/

  Samen met u zoeken onze hypotheekadviseurs naar een constructie "op maat".

  http://www.rabobank-doesburg.nl/,

  voorafgegaan door als


  • als hypotheekadviseur

  'U zou met die miljoenen de rest van uw leven leuke dingen kunnen gaan doen.' 'Dat doe ik al, ik hou van mijn werk. Als hypotheekadviseur ben ik gewend te rekenen met grote bedragen. Tot nu toe waren dat altijd andersmans centen, nu is het mijn eigen geld. Ja, da's leuk.'

  De Limburger,

  Als je gericht een baan als hypotheekadviseur zoekt, of je wilt werken als hypotheekadviseur, dan maak je bij vacaturebank MegaJobs.nl een goed begin.

  http://www.megajobs.nl/00/MJ/nl/nieuws/568/Vacatures-hypotheekadviseur-vacaturebank-banen-werken.html

  Wij als hypotheekadviseurs, zijn er voor ideeën en oplossingen, die precies passen bij uw situatie en wensen.

  http://www.rabobank-doesburg.nl/,

  hypotheekadviseur 1.1

  instantie die zich gespecialiseerd heeft in het geven van hypotheekadviezen, meestal een bedrijf, bureau, kantoor of een bank of afdeling daarvan
  Wel te onderscheiden maar niet altijd duidelijk te scheiden van de betekenis 1.0.

  Betekenisbetrekking


  metonymie
  Betrokken betekenissen1.0 : 1.1

  Semagram


  Een hypotheekadviseur…

  is een adviseur

  • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is gespecialiseerd in het geven van hypotheekadviezen

   Algemene voorbeelden


   Wie een hypotheekadviseur zoekt, gaat vaak eerst naar zijn of haar bank. En dat is begrijpelijk. Banken zijn grote ondernemingen die veel vertrouwen genieten bij hun klanten.

   http://www.nbva.nl/hypotheken/

   Tijdens de Infodag Wonen zijn er naast hypotheekadviseurs de volgende informatiestands aanwezig: de belastingdienst [...], Makelaardij Weide en Handelsonderneming Rogat.

   Meppeler Courant,

   Via AFAB kunt u vrijblijvend contact opnemen met onafhankelijke hypotheekadviseurs die u een goedkope hypotheek aan kunnen bieden! Op deze manier vindt u altijd een hypotheekadviseur bij u in de regio. U hoeft dus niet langer zelf alle aanbieders te vergelijken om een zeer goedkope hypotheek te vinden.

   http://www.afab.nl/hypotheek,

   Ingeval van een hypotheekakte zijn naast een groot deel van de hierboven reeds genoemde werkzaamheden ook de volgende notariele werkzaamheden gebruikelijk: 1. Opvragen/bestuderen van de hypotheekinstructie van de financier die geld aan de koper leent en het aan de hand daarvan zo nodig contact opnemen met financier en de koper; 2. Opmaken van de hypotheekakte op basis van de gegevens die ook voor de akte van levering zijn verzameld en toezending van het ontwerp van die akte aan de koper; 3. Hypotheekadviseur en financier krijgen met uw instemming desgewenst een ontwerp van de hypotheekakte toegezonden; 4. Hypotheekadviseur en financier krijgen met uw instemming desgewenst ook een kopie van de nota van afrekening; 5. Het na het geven van een toelichting passeren van de hypotheekakte en aanbieding van een afschrift aan het kadaster ter inschrijving van de hypotheek; 6. Toezending van een afschrift van de hypotheekakte, met de zogenaamde 'notarisverklaring', aan de financier en een kopie ervan aan de koper.

   http://www.notarislelystad.nl/

   Combinatiemogelijkheden


   met adjectief ervoor


   • een onafhankelijke hypotheekadviseur

   Misschien vraag je je wel af wat nu precies het voordeel is van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo horen wij vaak de opmerking: "Je kunt toch ook gewoon naar de bank gaan?" Natuurlijk kan dat. En de kans bestaat dat je met een goede hypotheek thuis komt. Maar een bank beperkt zich natuurlijk tot het eigen assortiment. En misschien past de hypotheek van een andere hypotheekverstrekker wel veel beter bij jouw situatie en wensen. Het is daarom verstandig om niet op het eerste het beste aanbod in te gaan.

   http://www.hypotheker.nl/Over+De+Hypotheker/Waarom+De+Hypotheker/Default/,