inbraakpreventie


inbraakpreventie 1.0

het gericht nemen van maatregelen en/of het doelbewust in acht nemen daarvan om inbraak te voorkomen; preventie van inbraak

Semagram (extra betekenisinformatie)


Inbraakpreventie…

is preventie

  • [Toepassingsgebied of bereik] betreft het voorkomen van inbraak

    Algemene voorbeelden


    Ouderen kunnen op deze markt kennismaken met verschillende instanties die kunnen helpen om veilig te leven. Zo is de Thuiszorg aanwezig met een aantal handige snufjes in en om huis. De ouderen kunnen informatie inwinnen over brand- en inbraakpreventie.

    http://www.nigz.nl/docfiles/project_grip_op_eigen_veiligheid.pdf,

    Vakantiegangers die hun keurig onderhouden gazon niet (meer) aan de buren willen toevertrouwen, kunnen voortaan terecht bij de Vakantie Tuinservice, een landelijke keten van erkende hoveniers [...]. De service biedt bovendien indirect inbraakpreventie: een verzorgde tuin suggereert de aanwezigheid van de bewoners.

    NRC,

    Na de zomer start de politie een voorlichtingsactie over inbraakpreventie. In 1992 werd er 218 maal ingebroken in een Meppeler woonhuis, in 1994 328 maal.

    Meppeler Courant,

    In verband met de inbraakpreventie op het terrein van de supermarkt, heeft de Pick Pack besloten af te zien van een ontsluitingsweg van het achterliggende parkeerterrein op de Dorpsstraat.

    Meppeler Courant,

    In het raam van het veiligheidscontract tussen de stad Brugge en het Ministerie van Binnenlandse Zaken is ook in Brugge een Stedelijke Preventiedienst actief die zich toespitst op inbraakpreventie.

    http://www.brugge.be/

    Combinatiemogelijkheden


    met adjectief ervoor


    • kosteloze inbraakpreventies

    Kosteloze inbraakpreventies voor honderden huishoudens. Ongeveer 500 huishoudens uit Goor en de overige kernen krijgen deze week het aanbod om een gratis inbraakpreventieadvies op maat te krijgen.

    https://www.goorsnieuws.nl/?p=44187,

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding


    Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen