instructrice


instructrice 1.0

vrouwelijke instructeur

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een instructrice…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Veel leerlingen denken er te licht over: je mag toch echt wel rekening houden met gemiddeld 46 lesuren * voordat je het felbegeerde papiertje in handen hebt. *) hangt af van de voorkennis, motivatie, inzicht en leeftijd, allemaal factoren die belangrijk zijn om te bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Je instructeur of instructrice kan je daarover alles vertellen.

    http://www.autorijles.nl/

    Controleer je houding en rijd je pony/paard goed los. 4. Luister goed wat de instructeur of instructrice zegt. Doe altijd wat er gezegd wordt.

    http://users.pandora.be/Dragons_Lair/HorsesNeeds.htm

    De show werd gewaardeerd met een 7.4, een ruime voldoende. Lovende woorden dus voor het majorettepeloton en hun instructrice.

    Meppeler Courant,

    Muziekvereniging Elkander Getrouw uit Zwartebroek en Terschuur heeft in Leonie Heijmans een nieuwe instructrice gevonden voor de majorettes. De Nijkerkse is al ruim 25 jaar actief in de majorette- en twirlwereld. Heijmans geeft niet alleen les, maar doet ook op nationaal niveau mee aan wedstrijden.

    http://www.barneveldsekrant.nl/page/Plaatsnamen/Terschuur/Nieuwe-instructrice-voor-majorettes.408622.news,

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding


    Als rechterlid in samenstellingen en samenkoppelingen


    Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen