leuter


leuter 1.0

(vulgair)

mannelijk geslachtsdeel; mannelijk lid; penis

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een leuter…

is een lichaamsdeel

      Hoofdsemagram: penis


      Algemene voorbeelden


      Van dezelfde samenstellers verschijnt dit voorjaar de bundel 'Klotegedichten.' Voor wie vindt dat de vorige bloemlezing een te eenzijdig beeld geeft van de wereld der geslachtsorganen. De potentiële lezer wordt wel meteen gewaarschuwd: gedichten die louter over de leuter gaan worden niet opgenomen. Verzen over de ballen en het scrotum daarentegen wel.

      http://wwwutnws.utwente.nl/utnieuws/data/39/7/af.overslui.html,

      Het duurde geen veertig seconden of ze had zich volledig uitgekleed. Gedurende die tijd trok ik evenzeer m'n kleren uit. M'n leuter stond fier in de hoogte. Tjonge, wat een bloedworst.

      De droogte, Herman Brusselmans,

      'Wat zou je zeggen van mij 'ns te pijpen?' 'Ik dacht dat u het nooit zou vragen,' zei Evy met hese stem. Ze liep naar de deur, sloot die af [...], liep weer naar Guggenheimer, opende zijn broek, en haalde z'n leuter te voorschijn.

      Uitgeverij Guggenheimer, Herman Brusselmans,

      Mannelijke striptease is een cultuuruiting waar de VTM sinds de Chippendales flink de schouder onder heeft gezet. Lang vóór zo'n artiest, verkleed als bouwvakker of als politieman met een niet-reglementaire korte broek, zijn karakteristieke leuter kan onthullen, raast de aftiteling al door het beeld.

      Dwarskijker, Rudy Vandendaele,

      'Zou je niet liever aan mijn leuter zuigen?' zei de man in Katriens oor. Hij trok haar hoofdje bij het haar achteruit. Ze keek hem aan van opzij terwijl haar hoofd naar voor en naar achter bewoog op het ritme van zijn stoten.

      Het goddelijke monster, Tom Lanoye,

      Combinatiemogelijkheden


      met adjectief ervoor


      • een stijve leuter
      • een harde leuter
      • een keiharde leuter

      Ik vroeg aan haar of ik mijn lul er bij mocht halen en daar zei ze geen nee tegen. Ik deed mijn broek en onderbroek uit en stond met een stijve leuter voor haar. Ze begon er zachtjes aan te trekken. Wat een grote stevige lul heb je zeg.

      http://www.seksgids.com/verhalen/index.htm

      'Knijp me goed schat!' moedigde hij haar aan. 'Knijp gerust zo hard je kunt!' En ze kneep! Ze kneep zo hard ze kon. Hij voelde zijn stijve leuter kloppen. Nog even en hij kwam. En zij ook!

      Een hete ijssalon, Heere Heeresma,

      Timo schudde met heel zijn lijf en hij joeg voor de laatste maal zijn keiharde leuter tussen de knijpende billen van Bennie.

      http://www.seksplaza.be/verhaal.php/160/

      Woordfamilie


      Als deel van een afleiding