projectbegeleider


projectbegeleider 1.0

iemand die voor zijn beroep een project zodanig helpt inrichten of bijsturen dat dit gunstig verloopt voor de uitvoerende partijen of deelnemers; begeleider van een project

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een projectbegeleider…

is een persoon

  • [Activiteit of handeling] helpt inrichten, houdt supervisie, adviseert en laat bijsturen
  • [Belanghebbende of begunstigde] werkt voor uitvoerende partijen of deelnemers
  • [Object betroffen] richt zich op een project

    Algemene voorbeelden


    Integrale Kankercentra kunnen ondersteuning bieden bij het verbeteren van de organisatie van de oncologische zorg. Deze ondersteuning kan variëren van een adviserende rol op afstand tot een intensieve betrokkenheid, bijvoorbeeld in de rol van projectbegeleider.

    http://www.ikc.nl/vvik/index.html

    Wij geloven dat de ontwikkelingsfase noodzakelijk is om de slaagkansen van een film te vergroten. Aan jonge regisseurs en minder ervaren producenten wil het VAF in deze fase begeleiding aanbieden. Een ervaren projectbegeleider, onafhankelijk van het VAF, wordt in overleg aangeduid en zal gedurende de hele ontwikkelingsfase het contactpunt zijn tussen het Fonds en het project.

    http://www.iak.be/content/news/nws_11.html

    De aanleg van de Noord/Zuidlijn is een bouwproject dat zijn weerga niet kent. Zowel in technisch, als in organisatorisch opzicht. Bent u nieuwsgierig? Of heeft u een vraag over de gevolgen van de aanleg voor uw specifieke situatie? Dan kunt u terecht bij de projectbegeleider.

    http://www.noordzuidlijn.amsterdam.nl/default.htm,