tenware


tenware 1.0

((vooral) in België)

tenzij; behalve als

Algemene voorbeelden


Ik denk dat we elkaar nooit zullen zien, tenware het toeval ons later op dezelfde plaats brengt.

Het diepe water, Julien Van Remoortere,

Na de miskleun in Ekeren en het nog goed afgelopen onding van gisteren, zal Club het in de komende weken inderdaad veel beter moeten spelen wil het z'n titelkansen niet compromitteren. Tenware de oppositie ook in het sukkelstraatje verzeild raakt.

De Standaard,

Een wet die de wetsbepalingen wijzigt inzake de berekeningswijze van de vergoedingen uit een arbeidsongeval, is onmiddellijk van toepassing op de berekening van de vergoedingen uit hoofde van de gevolgen van een arbeidsongeval van voor haar inwerkingtreding die zich na die datum voordoen of voortzetten, tenware de vergoedingen op dat ogenblik reeds definitief waren vastgesteld.

http://www.cass.be/cass/cass2001/cass_nl/p6.htm

Met de terugkeer van de zaterdagavond geschorste libero Suad Katana en de keuze voor Peiremans, hoeft Boskamp enkel Celestine Babayaro naar z'n gewone linksachterplaats te schuiven. Hij kan dan, voor het geval zijn Russische collega maar met één spits speelt, Olivier Doll naar de rechtsachter verschuiven en Peiremans tussen Zetterberg en Walem als versterking voor het middenveld gebruiken. Tenware de coach nog wat anders uit de hoge hoed tovert.

De Standaard,

Indien meer dan voor de waarde van het voorwerp is ingezet en tenware de herinneringskaarten of omzendbrieven een gebeurlijke verdeling voorzien, worden de overschotten in gelijkwaardige prijzen als de hoofdprijs toegekend aan de navolgende rechthebbende gerangschikte duif.

http://www.kbdb.be/Nationalsportregl.htm,

Het is nu vrij duidelijk dat Eva Med-Psy-26 niet op dezelfde manier getraumatiseerd is als Emmanuel Fy-Astro-19. Tenware er een erge crisistoestand optreedt, is het niet nodig het meisje in te vriezen.

Het diepe water, Julien Van Remoortere,