themarestaurant


themarestaurant 1.0

(restaurants [horeca])

restaurant met een bepaald thema, bijvoorbeeld middeleeuwen, horror of musical, waar meestal ook optredens plaatsvinden tussen de gangen door en de restaurantbezoekers worden aangemoedigd om verkleed te komen, en dat meestal gerechten serveert die bij dit thema passen

Semagram


Een themarestaurant…

is een restaurant; is een bedrijf; is een organisatie

 • [Toepassingsgebied of bereik] betreft een restaurant dat een bepaald thema heeft, bijvoorbeeld middeleeuwen, musical of horror, vaak optredens tussen de gangen door verzorgt en de restaurantbezoekers aanmoedigt verkleed te komen en dat meestal ook gerechten serveert die met dit thema te maken hebben

  Algemene voorbeelden


  Welkom bij partycentrum en themarestaurant Het Lelijke Hof. Al ruim 8 jaar organiseren wij uiteenlopende feesten. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een kinderfeest, een bruiloft of een thema-avond in ons restaurant, bij ons bent u aan het juiste adres.

  http://www.mercuriusgids.nl/themarestaurant

  In 2006 en 2007 heeft jongleur Niels Duinker 1,5 jaar lang opgetreden als artiest in themarestaurant 'De Heksenkethel'.

  http://jongleur.nl/themarestaurant/

  Deze studenten ronden met dit themarestaurant hun derde jaar van de opleiding "Horeca Ondernemer/Manager" (HOM) af. Restaurant WK South-Africa is een plek binnen in het onderwijshotel van De Rooi Pannen, waar de mensen in eerste instantie lekker kunnen genieten van goed eten en mogelijk een bijpassend drankarrangement. Het thema van het restaurant is zoals de naam ook luidt; WK South-Africa. Dit betekent dat de inrichting in de bekende Hollandse voetbalsferen zal zijn en de keuken Zuid-Afrikaans is. Daarnaast komen in verschillende aspecten, leuke voetbaltinten naar voren.

  http://www.wksouthafricadiner.nl/

  Combinatiemogelijkheden


  met adjectief ervoor


  • hun eerste themarestaurant
  • hun zogenaamde themarestaurant
  • klein themarestaurant
  • succesvol themarestaurant

  Geïnspireerd door de Verenigde Staten openden rij in 1978 hun eerste zgn. themarestaurant "Peppermint Park" in Covent Garden. Niet alleen kan je er eenvoudig en snel in een ultramoderne omgeving eten, bovendien heeft het een kleurige cocktailbar.

  https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:011205761:mpeg21:a0596,

  Succesvol klein themarestaurant zoekt een paar wat het bedrijf kan leiden.

  https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010691733:mpeg21:a0145,