toiletbezoeker


toiletbezoeker 1.0

(formeel)

iemand die het toilet bezoekt; iemand die naar het toilet gaat; wc-bezoeker

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een toiletbezoeker…

is een persoon

  • [Activiteit of handeling] bezoekt het toilet

    Algemene voorbeelden


    Acteur Viktor Reinier (Baantjer) presenteert volgende week een nieuw tijdschrift dat speciaal gericht is op de toiletbezoeker [...]. Het general interestblad is volgens de initiatiefnemers toegankelijk voor alle leeftijden met onderwerpen voor het hele gezin. Alle items hebben een leestijd van 3 tot hooguit 6 minuten: precies genoeg dus voor het gemiddelde toiletbezoek.

    http://www.adformatie.nl/nieuws/bericht/magazine-voor-toiletbezoeker,

    Urinoirroosters die voorzien zijn met een speciaal ontwikkelde inktlaag. Door de warmte van de urinestraal wordt een tekst en/of afbeelding zichtbaar voor de toiletbezoeker. Wanneer de toiletbezoeker stopt met urineren zal de tekst weer verdwijnen.

    http://www.urinalfun.com/magic_messagenieuw.htm

    Ik werk zelf in de horeca en ik kan je vertellen dat vrouwen de smerigste toiletbezoekers zijn.

    http://forum.fok.nl/topic/1129363,

    De weg naar de toiletten wordt een avontuurlijke. "Je gaat straks als het ware door een tunnel van roestvrij staal en fluorescerend licht." Dat belooft wat. De toiletbezoeker kan meteen een blik werpen op Braakhekkes Next Door, ofwel The Ballroom.

    Het Parool,

    Uit muurschilderingen blijkt dat Romeinse toiletbezoekers bang waren voor gevaren vanuit de pot. Demonen zouden vanuit de beerput verschijnen en bezit nemen van de Romeinen.

    http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2007/juni/Demonen-in-de-pot.html,

    Optimale toilethygiëne begint met een deskundig advies, toegespitst op uw situatie, en leidt tot een tevreden toiletbezoeker die altijd kan rekenen op maximale hygiëne en gebruiksgemak.

    http://www.vendor.nl/vendor_nederland.htm

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding