vermeldingswaardig


vermeldingswaardig 1.0

door zijn kwaliteiten of eigenschappen vermelding verdienend; waard om vermeld te worden; te vermelden; vermeldenswaardig; vermeldenswaard; noemenswaardig
Minder gebruikelijk dan de synoniemen vermeldenswaard en vermeldenswaardig. Vaak op internet aangetroffen, vooral in fora.
Zie ook : vermeldenswaardig

Algemene voorbeelden


Vermeldingswaardig zijn de nieuwe verblijven van de Siberische tijgers en dingo's en het vernieuwde combinatieverblijf van de Syrische beren en steppevossen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Tierpark_Gotha,

Op deze pagina wil ik u op de hoogte houden van alle vermeldingswaardige nieuwtjes van Schoonheidssalon Contour.

http://www.salon-contour.nl/Nieuws.html

De ombú staat veelal solitair in het veld. Op twee plaatsen in Uruguay [...] is er een grote groepering van enkele honderden exemplaren. Een andere vermeldingswaardige boom is de ceiba-boom die schitterende rode bloemen heeft.

http://www.uruguay-info.net/nl/uruuruN5.htm

Qua vangsten kan gerust gesteld worden dat het een diverse vangdag was, met in totaal 18 verschillende vers geringde vogels. Vermeldingswaardig is zeker de Boompieper, de derde van het seizoen.

http://www.vogelringschier.nl/2010wk36.html,

Ook Kapelle voert na rust enkele veranderingen door waardoor de wedstrijd wat evenwichtiger wordt. De inbreng van 'het Zeeuws meisje' is vermeldingswaardig. Die weet haar mannetje wel te staan, is de conclusie. Casper wordt haar directe tegenstander.

http://boeimeerd1-2010-2011.ditismijnteam.nl/blog/296883-wow-dat-smaakt-naar-meer-.html,

De overwinning ging naar Wim Qualm gevolgt door André van der Burg en Tonnie van Tongeren, ondanks een sterke race en een spurt naar de kopgroep moest Wim van Leest net naast het podium gaan staan. Toch een vermeldingswaardige prestatie.

http://www.ijsenskeelerclub.nl/verslagoomscup12092010.html,

Vermeldingswaardig is nog dat er 4 O.G.-leden op de deelnemerslijst stonden, waarvan Johannes Dijkstra en Daniël Iseger leden die ook voor O.G. uitkomen en dus in Huizum woonachtig zijn, maar ook Stefan Kleefstra wonende in Franeker maar nog wel lid, wiens "roots" in Huizum liggen en onze vereniging meerdere malen en soms succesvol heeft vertegenwoordigd.

http://www.oghuizum.nl/,

Ik zie dat Boerengat is toegevoegd aan de lijst van kernen in Zeeuws-Vlaanderen. Bij mijn weten is Boerengat, dat overigens niet meer dan een groep huizen was, gesloopt in de jaren 90 van de vorige eeuw (ik woonde toen zelf nog in Terneuzen en kan me de aanblik van de lege percelen nog herinneren). Misschien werd met de toevoeging "Boerenhol" bedoeld (ja, zeeuws-vlaanderen is rijk aan dat soort namen), dat niet alleen nog bestaat, maar bovendien wat vermeldingswaardiger is qua grootte en waarover zelfs een wikipedia-artikel bestaat!

(onbekend) ,

Ik heb nogal de neiging om internet-fora af te struinen op zoek naar bijzondere reacties. 2 vermeldingswaardige: "Was heel Nederland maar Staphorst, want daar hebben ze vast niet zoveel problemen met de islam" en "Staphorst staat zelf ook niet in de bijbel. Dus eigenlijk bestaat Staphorst niet!"

http://anarchiel.com/stortplaats/toon/christenunie_en_sgp_willen_bijbelverhaal_in_bodemrapport,

Verder had ik bij hulp/ondersteuning een pagina gevonden met een logboek van alle vermeldingswaardige gebeurtenissen van de computer, en ik kan het niet meer vinden. Ik vind wel een logboek maar niet het logboek met systeemfouten tijdens het aanstaan van de PC.

http://antwoorden.nl.softpicks.net/antwoorden/onderwerp/beveiligings-centrum-251887-1.htm,

In het noorden van Noord-Holland heeft deze soort nog tot en met 1951 bij Bergen gebroed. Voor meer informatie met betrekking van het voorkomen in deze tijd rond Bergen wil ik u verwijzen naar een mondeling verslag van Jo Rampen. Na deze tijd zijn de waarnemingen van een territoriumhoudend ex. in de periode 1992-1993 in het Zwanenwater vermeldingswaardig.

http://www.xs4all.nl/~eland/,

Combinatiemogelijkheden


overig


  • iets vermeldingswaardigs
  • niet veel vermeldingswaardigs
  • wat vermeldingswaardigs
  • niets vermeldingswaardigs

Tange Sazen, een eenogige en eenarmige worstelaar, vindt een urn met daarin de sleutel van een verblijfplaats vol goud, maar om deze te bereiken moet hij eerst afrekenen met een vrouwelijke bandiet en vele dieven. Avonturenfilm die absoluut niet interessant is en niets vermeldingswaardigs bevat.

http://www.cinema.nl/films/456852/tange-sazen-hien-laigiri

Neem anders zelf een interessant leven zodat er ook wat vermeldingswaardigs aangaande jou is.

http://forum.girlscene.nl/forum.php/list_message/1830147?visitorId=1905f2ac4f2a32c0ea9bc3747e525f96,

Is er nog iets te melden? Nieuws over iets nieuws, bericht over wat er al langer is, melding van iets vermeldingswaardigs. Kijk maar eens op Iets te melden.

http://ietstemelden.com/

Voor de rest ben ik druk met van alles maar komt daar op dit moment nog niet veel vermeldingswaardigs uit.

http://dennishamers.nl/?p=107,

Woordfamilie


Als deel van een afleiding


  • vermeldingswaardigheid