weddingplanner


weddingplanner 1.0

iemand die zich voor zijn beroep bezighoudt met de organisatie van bruiloften; iemand die beroepshalve bruiloften organiseert; trouwplanner

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een weddingplanner…

is een persoon

      Algemene voorbeelden


      Een glamoureus vrijgezellenfeest, het ja-woord geven in een klein kerkje op de Veluwe, een bruidstaart van twaalf lagen en een huwelijksreis naar Bali. Als weddingplanner regel je dit allemaal in een handomdraai.

      http://beroepen.tio.nl/weddingplanner/

      Gaan jullie trouwen in Leiden en kun je de hulp en ideeën van een ervaren weddingplanner gebruiken bij de organisatie van jullie bruiloft?

      http://www.winnieweddings.nl/trouwen-in-leiden

      'Weddingplanner' maakt dromen waar. Het jawoord is haast de simpelste handeling bij een trouwpartij als dat wordt vergeleken met een hoop andere zaken: gasten, trouwlocatie, kleding, eten en drinken, muziek, fotografie. Alles moet perfect zijn op het feest, dat volgens 'weddingplanner' L.H.-V. (47) 'gemiddeld zo'n dertigduizend gulden kost'. Maar het kan altijd doller. Voor pakweg een ton heb je er ook helikopters met parachutisten bij. Dan is het extra sneu als de zaak in de soep loopt. "Nergens voor nodig", zegt L.H. "Ik weet wat de risico's zijn, wat er fout kan gaan. Bij mij is alles goed dichtgetimmerd." Compleet met contracten én verzekering.

      Nieuwsblad van het Noorden,

      weddingplanner 2.0

      schema voor het plannen van een bruiloft; boek of folder met tips en een tijdschema voor het organiseren van een bruiloft

      Semagram (extra betekenisinformatie)


      Een weddingplanner…

      is een schema

          Algemene voorbeelden


          We heten u van harte welkom op de website van demooistebruiloft.nl. Wij hebben voor u de beste tips en trucs verzameld voor het plannen en regelen van een bruiloft [...]. Daarnaast kun je bij demooistebruiloft.nl een handboek "mijn weddingplanner" downloaden, waarmee alle onderdelen van een bruiloft aan bod komen.

          http://www.demooistebruiloft.nl/