woonboothypotheek


woonboothypotheek 1.0

(bouw, gebouwen en huisvesting)

hypotheek voor de aanschaf van een woonboot

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een woonboothypotheek…

is een hypotheek; is een lening; is een transactie

  • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is een hypotheek voor de aanschaf van een woonboot

    Algemene voorbeelden


    Een hypotheek voor een woonboot is tegenwoordig niet meer zo moeilijk te verkrijgen. De rente voor een woonark-hypotheek zal iets hoger zijn dan een traditionele hypotheek op een woning [...]. De woonboothypotheek is, net als alle andere hypotheken maatwerk. U kunt, als u dit wilt, alles zelf regelen. Deskundig advies krijgen van een van de woonboothypotheekspecialisten bestaat ook tot de mogelijkheden.

    http://www.woonboot-hypotheek.nl/,

    In meerdere situaties kan het nodig zijn een woonboot te taxeren. Als u bijvoorbeeld de aankoop van een woonboot of de aanschaf van een nieuwe ark wilt financieren. Of uw bestaande financiering wilt verhogen [...]. Drijvend Wonen kan zorgen voor een taxatie met bijbehorend taxatierapport. Onder meer de banken waar woonboothypotheken mogelijk zijn (ING en Rabobank) accepteren de taxatierapporten van Drijvend Wonen.

    vhttp://www.drijvendwonen.nl/informatie/taxatie.html

    Woonboothypotheek. Bijzondere onderpanden zoals een woonark zijn niet altijd even makkelijk te financieren. Gelukkig zijn er toch een aantal geldverstrekkers die dit wel doen. Of het nu gaat om een aankoop of om zelfbouw, wij verzorgen voor u een sluitende maatwerkoplossing.

    http://www.fdcamsterdam.nl/financieel-advies/hypotheekadvies/bijzondere-hypotheeksituaties/

    Woordfamilie


    Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen