KBSF


KBSF 1.0

(sport en recreatie; (vooral) in België)

Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie

Semagram (extra betekenisinformatie)


De KBSF…

is een sportbond; is een organisatie

      Algemene voorbeelden


      Alle schaatsers van Belgische nationaliteit die lid zijn van de KBSF en van een door de KBSF erkende langebaanclub of die door de KBSF ten individuelen titel als lid zijn aanvaard, mogen deelnemen aan de Belgische Kampioenschappen Marathon 2009.

      http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:GjaSkuTkqsIJ:users.skynet.be/lbsg/nieuws/wedstrijden/BK/BKMarathon_07-03-2009.pdf+%22KBSF*%22&hl=nl&gl=nl&sig=AHIEtbSU-DVXhAWsV0vQM31y_W6GjAOc0Q,

      Op Vr 11/09/09 zette de KBSF in Berchem haar Belgische Kampioenen 2009 van de langebaan en de short-track in de bloemetjes.

      http://www.nlsv.be/Club/Foto's/Kampioenenhuldiging%202009.html,

      Slechts elf schaatsers verspreid over drie categorieën staan op de startlijst. "Tja, we hebben er niet meer", geeft Mathieu Vermeulen toe. Als afgevaardigde langebaan van de Belgische schaatsbond (KBSF) doet hij zijn best om zijn onderdeel van de schaatssport te promoten. "Daarom organiseren we bijvoorbeeld dit kampioenschap. Maar het langebaanschaatsen zal in België pas echt gaan leven als we een 400-meterbaan hebben."

      http://sportsfeer.web-log.nl/sportsfeer/schaatsen/index.html,

      DSB is de komende twee seizoenen hoofdsponsor van de Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie (KBSF). De overeenkomst, die vrijdag in Antwerpen wordt ondertekend, geldt voor de langebaan- en shorttrackploegen. Belangrijkste leden van de Belgische schaatsploeg zijn de Nederlandse 'schaatsbelgen' Bart Veldkamp en André Vreugdenhil.

      http://www.ec2004.org/KNSB-nieuws/vervolg_ndb.asp?datum_in=10%2F1%2F2002&datum_uit=10%2F31%2F2002&naam=oktober+2002&id=140,

      De Koninklijke Belgische Schaatsfederatie (KBSF) heeft een eerder akkoord met Bart Veldkamp over de sponsoruitingen op de kleding van de Belgische Nationale Schaatsselectie ingetrokken. Dat heeft Veldkamps management vrijdag bekendgemaakt.

      Het Belang van Limburg,

      Woordfamilie


      Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen


      KBSF 2.0

      (sport en recreatie; (vooral) in België)

      Koninklijke Belgische Skifederatie

      Semagram (extra betekenisinformatie)


      De KBSF…

      is een sportbond; is een organisatie

          Algemene voorbeelden


          België heeft slechts 1 startplaats voor de slalomwedstrijd en door de inschrijving van de KBSF van mij in de Slalom en van Frederik Van Buynder aan de Kombiné van Kitzbühel, staan 2 Belgen op de startlijst voor de slalomwedstrijd, waarvan er één dient verwijderd te worden.

          http://jerkevandenbogaert.blogspot.com/,

          De KBSF is de enige Belgische VZW die lid is van de Internationale Ski Organisatie (FIS - Fédération Internationale de Ski) en de Internationale Biathlon Unie (IBU). De KBSF is tevens gelinkt aan en een actief lid van het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité). Elke Belgische renner die wil deelnemen aan FIS/IBU - wedstrijden moet lid zijn van de KBSF, onafhankelijk van het feit of de renner alpine ski, snowboard, langlauf of biathlon beoefent.

          http://www.ffbs.ski.be/home/indexnl.html,

          VSSF staat voor Vlaamse Ski en Snowboard Federatie vzw. De VSSF is door Bloso erkend en gesubsidieerd. Op nationaal niveau maakt de VSSF deel uit van de Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF), die op haar beurt overkoepeld wordt door de Internationale Ski Federatie (FIS).

          http://www.snowjam.be/index.asp?item=vssf,

          De KBSF wenst Niels Cornette van harte proficiat voor de schitterende prestaties op het WK Junioren. Hij behaalde een eerste plaats in Slalom, een tweede plaats in Super G en derde plaats in Reuzeslalom, in de leeftijdscategorie 1990-1991.

          http://www.ffbs.ski.be/skinews/index.html,

          Woordfamilie


          Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen