aardgasvulstation


aardgasvulstation 1.0

vulstation voor motorvoertuigen die op aardgas rijden; aardgasstation; aardgastankinstallatie

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een aardgasvulstation…

is een vulstation

  • [Functie] is bestemd voor het tanken van aardgas

    Algemene voorbeelden


    In April 2011 zijn de aardgastankinstallaties op de RWZI's in Wervershoof en Warmenhuizen naar volle tevredenheid van de opdrachtgever geplaatst en opgeleverd [...]. Met de realisatie van dit project heeft Ballast Nedam IPM wederom bewezen naast commerciële aardgasvulstations ook een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van bedrijfsvulinstallaties voor aardgas en groengas.

    http://www.degroenewebsite.nl/index.php/hoogheemraadschap-hhnk-tankt-eigen-groengas/,

    Het aardgasvulstation van CNG Net is gelegen aan de Aanwas 33 te Roosendaal op het bedrijventerrein Borchwerf en is zeer makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A17. Naast het station in Roosendaal kan er al aardgas getankt worden in Bergen op Zoom, Breda, Moerdijk, Oss, Rosmalen en Tilburg. Het aardgasvulstation in Etten-Leur is in realisatie en zal zeer spoedig operationeel zijn, waarmee de teller van het aantal aardgasvulstations van CNG Net in Noord-Brabant binnenkort op acht komt te staan.

    http://www.cngnet.nl/actueel/nieuws/cng-net-heeft-het-zevende-aardgasvulstation-in-brabant-gerealiseerd!.aspx,

    De vestiging van een aardgasvulstation in Maastricht is een belangrijk actiepunt uit het Luchtkwaliteitplan van de Gemeente Maastricht.

    http://www.limburgsecourant.nl/nieuws/economie/maastricht/1469/eerste-aardgasvulstation-in-maastricht.html,

    De gemeente Groningen en aardgasspecialist Dutch4 ondertekenen vandaag een overeenkomst, die de bouw van aardgasvulstation mogelijk maakt. De gemeente Groningen wil de duurzaamste stad van het land worden en heeft een beleid om het gemeentelijke wagenpark milieuvriendelijk te maken. Een aardgasvulstation past daarbij.

    http://www.ttm.nl/nieuws/id21458-Groningen_krijgt_aardgasvulstation.html,

    Combinatiemogelijkheden


    met adjectief ervoor


    • een speciaal aardgasvulstation

    Schiphol maakt 75 bedrijfs-auto's geschikt voor het rijden op aardgas. Daartoe wordt eind deze maand een speciaal aardgasvulstation op het luchthaventerrein in gebruik genomen.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=KBPERS01:003128016:mpeg21:a00067,