donderdageditie


donderdageditie 1.0

editie van een landelijk of regionaal dagblad die op donderdag verschijnt; donderdagkrant

Algemene voorbeelden


Foppe de Haan [...] gaat jonge, talentvolle spelers, die nog te kort komen voor een plaats in het eerste elftal van de Friese club, individueel begeleiden. Dat meldt de voormalig hoofdtrainer van de Friezen en Jong Oranje in de donderdageditie van het NRC Handelsblad.

http://www.zelfkrantmaken.nl/674q447c6s4cs/,

De donderdageditie van de The New York Times meldde dat Kellogg heeft besloten de reclame gericht op kinderen te schrappen als het gaat om producten die niet voldoen aan een serie eisen ten aanzien van de hoeveelheid suiker, calorieën, vet en zout.

http://www.agd.nl/1030064/Nieuws/Artikel/Kellogg-wil-kinderen-niet-langer-verleiden.htm,

Al bijna 330 jaar is de Amerikaanse stad Boston volgens de wet verboden gebied voor indianen. Burgemeester Thomas Menino wil af van deze erfenis uit het koloniale tijdperk [...]. In de donderdageditie van The New York Times zei Menino dat de wet al lang niet meer wordt nageleefd, maar dat deze het imago van Boston schade berokkent en daarom moet worden ingetrokken.

http://www.credible.nl/Forum/topic.php?id=6501&page=1&origpage=1,

Prins Harry heeft woensdag zijn verontschuldigingen aangeboden voor de band met swastika rond zijn arm, waarmee hij afgelopen weekeinde op een feestje verscheen. De foto staat op de voorpagina van de donderdageditie van het tabloid The Sun met daarbij de tekst: 'Harry the Nazi'.

http://www.stormfront.org/forum/sitemap/index.php/t-177703.html,