familiedrukwerk


familiedrukwerk 1.0

drukwerk om belangrijke momenten in het familieleven zoals geboorte, huwelijk, een verhuizing enz. aan te kondigen aan familie, kennissen of relaties; persoonlijk gelegenheidsdrukwerk

Semagram (extra betekenisinformatie)


Familiedrukwerk…

is drukwerk

  • [Functie] dient om familie, kennissen of relaties op de hoogte te brengen
  • [Vervaardiging] wordt gedrukt
  • [Onstoffelijke inhoud] heeft betrekking op belangrijke momenten in het familieleven zoals geboorte, huwelijk, overlijden, een verhuizing enz.

    Algemene voorbeelden


    Familiedrukwerk is de verzamelnaam voor drukwerk die meestal te maken heeft met bijzondere momenten in het familieleven. U kunt dan denken aan verloving, trouwerij, geboorte, jubileum, overlijden, verhuiskaart en bedankjes.

    http://www.woodydesign.nl/index.php/familiedrukwerk.html,

    Familiedrukwerk. Naast het reguliere handels- en reclamedrukwerk verzorgen wij ook uw geboorte-, trouw-, uitnodigings- en jubileumdrukwerk!

    http://www.olijdam.nl/familiedrukwerk.html

    ln de categorie drukwerken en monsters vallen onder andere familiedrukwerken, wenskaarten in envelop en belichte dia-, foto- en filmrolletjes die worden verzonden naar foto-en ontwikkelcentrales.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=KBPERS01:002947023:mpeg21:a00167,

    Het Centraal Bureau voor Genealogie beheert de verzamelingen van het Koninklijk Nederlandsch Genootschap voor Geslacht- en Wapenkunde. De leden van het genootschap hebben daarom [...] vrije toegang tot de studiezalen van het Centraal Bureau voor Genealogie. De verzamelingen van het CBG. In de CBG-catalogus vind ik familieadvertenties, familiedrukwerk en dossiers op mijn familienaam.

    http://www.cbg.nl/