groepssafari


groepssafari 1.0

safari met een groep; safari in groepsverband

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een groepssafari…

is een safari

  • [Geheel] wordt gemaakt door een groep

    Hoofdsemagram: safari


    Algemene voorbeelden


    Arusha, stad aan de voet van Mount Meru, is startpunt van deze groepssafari en ligt op een hoogte van 1300 meter. Met deze safari doorkruist u schitterende landschappen, bekende nationale parken in het noorden van Tanzania en gaat u veel wild zien.

    http://www.africamiracles.nl/rondreizen/hoogtepunten-noord-tanzania-groepssafari

    Deze Tanzaniareis is een combinatie van een groepssafari en een individuele reis [...]. Het verblijf in Arusha en op Zanzibar is op individuele basis [...]. Tijdens de groepsreis door Tanzania deelt u de safariwagen met maximaal zeven andere reizigers van verschillende nationaliteiten.

    http://www.pangeatravel.nl/tanzania-reizen/rondreizen-tanzania-safari/tanzania_budget_safari_zanzibar.html

    Op groepssafari bij een kamelenmelkerij. Leuk dagje weg samen met uw familie, vrienden of collega's. [...]. Tijdens de rondleiding op het bedrijf wordt nog veel meer verteld over deze exotische dieren. [...]. De enige kamelenmelkerij in Europa is elke dag in de week te bezoeken op afspraak.

    http://www.teamuitstapje.nl/cultureel/bedrijfsuitje/noord-brabant/206-op-groepssafari-bij-een-kamelenmelkerij

    Deze internationale groepssafari laat in één reis het beste zien van de parken in Kenia en Tanzania, met een bezoek aan het bijzondere Lake Nakuru Nationaal Park, de bekende Masai Mara, Kenia's meest bejubelde park.

    http://www.angelitravel.nl/landenreis_afrika.php?t_id=163