kitchenette


kitchenette 1.0

kleine keuken die bestemd is om er eenvoudige maaltijden in te bereiden

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een kitchenette…

is een keuken; is een vertrek; is een ruimte

  • [Functie] dient om er eenvoudige maaltijden in te bereiden
  • [Plaats] bevindt zich in kleine woonruimten, zoals recreatiewoningen, bejaardenwoningen, appartementen e.d.
  • [Gebruiker] wordt gebruikt door bewoners van kleine woonruimten, zoals bewoners van recreatiewoningen, bejaardenwoningen, appartementen e.d.

    Algemene voorbeelden


    De tent en de caravan raken langzaam uit de mode en maken plaats voor mobilhomes. Kampeerders willen steeds meer luxe op de schaarse vierkante meters, die hen op de campings worden toebedeeld. Zo'n home is een echt home, compleet met douche en kitchenette.

    De Limburger,

    U verblijft in een geschakelde duplexwoning en beschikt over een terras met meubilair. Alle types met kitchenette (2 kookplaten, microgolf, vaatwas, koffiezet, broodrooster), een badkamer met bad en een apart toilet.

    http://www.arakea.be/site/resid_22459.htm,

    De studio's en appartementen zijn helemaal ingericht op ouders met jonge kinderen.... airconditioning, een kitchenette (met onder andere een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker).

    http://www.kidsworld.to/index.html

    U heeft keuze uit studio's- en 2-kamerappartementen. De studio/woonkamer is voorzien van een comfortabele eethoek en een volledig ingerichte kitchenette. De appartementen hebben een extra slaapkamer.

    http://www.kidsworld.to/index.html