liquidatie-uitverkoop


liquidatie-uitverkoop 1.0

totale uitverkoop bij liquidatie; totale uitverkoop als een zaak, een winkel of winkelconcern opgeheven wordt; opheffingsuitverkoop

Semagram (extra betekenisinformatie)


Liquidatie-uitverkoop…

is uitverkoop

  • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is een totale uitverkoop van de aanwezige producten
  • [Toepassingsgebied of bereik] betreft een uitverkoop bij liquidatie, bij opheffing van een zaak, winkel of winkelconcern

    Algemene voorbeelden


    De Amerikaanse modeontwerpster Betsey Johnson ziet zich verplicht over te gaan tot een liquidatie-uitverkoop. Het modebedrijf zocht onlangs bescherming onder het elfde hoofdstuk van de Amerikaanse faillissementswetgeving.

    http://weekend.knack.be/lifestyle/mode/betsey-johnson-verplicht-tot-liquidatie-uitverkoop/article-4000094148338.htm,

    De op Koopjesplaza aangeboden artikelen zijn afkomstig uit winkelsluitingen, veilingen en liquidatie-uitverkopen. Omdat ze zo aan hun koopwaar komen zijn ze in staat zulke lage prijzen te bieden, zeker in verhouding tot de winkelprijs.

    http://centveilinginfo.nl/,

    Een tijdje later komt Tom Poes Wammes Waggel en een onbekende voorbijganger tegen, die beiden worden bedreigd door deurwaarders. Heer Bommel wil opeens zijn geld terug. In de stad Rommeldam heerst een naargeestige sfeer met een reeks van liquidatie-uitverkopen.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/De_betoverde_prinses,

    Om die schulden te kunnen betalen gaat Betsey Johnson nu over tot een liquidatie-uitverkoop. De financiële adviesbureau's Gordon Brothers Retail Partners en Hilco Merchant Resources zullen de liquidatieverkoop gezamenlijk uitvoeren.

    http://weekend.knack.be/lifestyle/mode/betsey-johnson-verplicht-tot-liquidatie-uitverkoop/article-4000094148338.htm,

    'Online store going out of business' prijkt er op de website van Betsey Johnson, tussen aankondigingen van kortingen tot vijftig procent. Het Amerikaanse merk is verplicht tot liquidatie-uitverkoop.

    http://www.fashionunited.be/News/Leads/Liquidatie-uitverkoop_bij_Betsey_Johnson_2012051415241/,

    Wat 2009 hier brengen gaat voorspelt niet veel goeds. In de grote winkelstraten staat behoorlijk wat leeg en opvallend veel winkels houden liquidatie-uitverkoop.

    http://neveradullmoment.typepad.com/never_a_dull_moment/2008/12/,

    Hier vandaag een berg kleertjes gekocht bij een zaak die liquidatie-uitverkoop had. 90% korting, daar word je nou ècht blij van.

    http://www.kletsmama.nl/viewtopic.php?p=200122,