look-and-feel


look-and-feel 1.0

geheel van uiterlijke kenmerken die bepalen wat voor indruk iets maakt en hoe het wordt ervaren of aanvoelt

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een look-and-feel…

is een indruk

  • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is het geheel van uiterlijke kenmerken die bepalen wat voor indruk iets maakt en hoe het wordt ervaren of aanvoelt

    Algemene voorbeelden


    Omdat Unilin aan het plafond van zijn productiecapaciteit zit, zijn nieuwe investeringen nodig, zegt Thiers. 'Onze fabrieken zitten vol.' Meer dan de helft van het investeringsplan gaat naar nieuwe productielijnen voor Quickstep. Daarbij wordt expliciet ingezet op gesofisticeerde toepassingen, zoals laminaat met de look-and-feel van oude houten planken, inclusief de barsten.

    De Standaard,

    Dit blogje is er even één van huishoudelijke aard. Klinkt stom hè? De reden vind ik wel heel leuk en is je vast niet ontgaan. De hele look en feel van mijn blog is namelijk veranderd. Simonevissers.com zag er alweer ruim twee jaar bijna hetzelfde uit, op wat kleine wisselingen na, en daar was ik eerlijk gezegd een klein beetje op uitgekeken.

    https://www.simonevissers.com/nieuwe-look-feel/,

    IML biedt talrijke mogelijkheden voor look-and-feel. Met IML kan een brede waaier van kunststof verpakkingsoplossingen worden ontworpen, met verschillende combinaties van IML-folie, inkten en lakken.

    https://www.verstraete-iml.com/nl/producten/look-and-feel

    Combinatiemogelijkheden


    met adjectief ervoor


    • een eigen look-and-feel
    • een gelijkaardige look-and-feel
    • een meer interactieve look-and-feel
    • de nieuwe look-and-feel

    Amsterdam kent inmiddels enkele tientallen verzamelplekken voor zelfstandigen en start-ups. Gemene deler bij dit soort panden of verdiepingen is dat flexplekken, vaste bureaus en vergaderruimten te huur worden aangeboden. Om er toch uit te springen, werken co-workingspaces hard aan extra faciliteiten en een eigen look-and-feel. In de hippe, Berlijn-achtige panden met yoga op het dak en meditatie in de kelder is 'kantoorgebouw' bijna een vies woord.

    NRC Handelsblad,

    Windows CE is een afgeslankte versie van Windows 95, met een gelijkaardige look-and-feel en met dezelfde applicaties die je van je desktopcomputer gewoon bent, maar een lichtere versie met minder mogelijkheden.

    De Standaard,

    Er kunnen filmpjes of animaties in uw website worden vertoond waarbij geluidsfragmenten zijn ingevoegd. Dit kan uw website een meer interactieve 'look and feel' geven.

    http://www.dataphly.nl/

    Iedere Nederlander van zes jaar en ouder krijgt deze week de lang verwachte waardebon voor een 'eurokit' ter waarde van 8 gulden 55. Het doel van de kit is alvast aan de nieuwe 'look and feel' van de munt te wennen.

    NOS Nieuws,