middagprogramma


middagprogramma 1.0

het geheel van activiteiten die in de middag voor deelnemers worden georganiseerd

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een middagprogramma…

is een programma

  • [Deel] bestaat uit activiteiten
  • [Tijd] vindt 's middags plaats
  • [Belanghebbende of begunstigde] wordt georganiseerd voor deelnemers

    Algemene voorbeelden


    Het middagprogramma bestaat uit workshops die door gastdocenten worden gegeven, waarbij de nadruk ligt op verschillende benaderingen van het maken van werk, op vrijdagen zijn er 'friday lectures' en lunchvoorstellingen.

    http://www.the.ahk.nl/02_studieaanbod/01_studierichtingen/10_sndo/sndo2/index.jsp

    Om 13.00 uur volgde de start van het middag programma: rollend, kruipend en lopend ging iedereen weer naar de oefenzaal. Omdat het ochtendprogramma stevig was richtte het middagprogramma zich vooral op de stimulering van de fijne motoriek.

    http://www.conductieveopvoeding.nl/zomerschool2001.html,

    In het eerste deel van het middagprogramma krijgt u informatie, in het tweede deel gaat u zelf aan de slag met spel, stem en beweging.

    http://www.muziektheater.nl/

    Het ochtendprogramma is geheel plenair. In zes korte beschrijvingen van actuele cases wordt uit de doeken gedaan hoe collega-uitgevers knelpunten in hun digitale workflow wisten op te lossen. Het middagprogramma bestaat uit drie parallelsessies van elk anderhalf uur.

    http://www.mediafacts.nl/workshops/show.php3?id=10,

    middagprogramma 2.0

    programma op de radio of televisie waarvoor de zendtijd in de middaguren is ingepland

    Semagram (extra betekenisinformatie)


    Een middagprogramma…

    is een programma

    • [Tijd] wordt 's middags uitgezonden

      Algemene voorbeelden


      Julien Prunet, een 29-jarige blinde journalist bij de Franse wereldomroep, waar hij een populair middagprogramma presenteerde, besloot gisteren tot verbijstering van iedereen die hem kende uit dit leven te stappen.

      http://www.tonie.net/index.php?p=archive_2002-w22.html,

      Goeiemiddag Brabant (GMB) is het nieuwe middagprogramma op Omroep Brabant TV. Een live televisieprogramma dat iedere werkdag om 16:30 uur te zien is. Ook op internet.

      http://www.omroepbrabant.nl/Search.aspx?searchstring=middagprogramma&refinement=nieuws,

      Er is een computer vernoemd naar Viola Holt! Ja, dezelfde Viola Holt die het middagprogramma 'Spott' om zeep hielp met haar onkunde. De omroepmaatschappij wilde een grote veilingsite opzetten met steun van een tv-programma om het landelijke bekendheid te geven. Viola Holt mocht het presenteren. Maar ze wist zó weinig van computers en internet, dat ze [...] totaal niet begreep waar ze mee bezig was. Het programma ging van de buis.

      ANP,