opleveringsdatum


opleveringsdatum 1.0

datum waarop men iets oplevert; datum waarop men geacht wordt of werd iets op te leveren

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een opleveringsdatum…

is een datum

      Algemene voorbeelden


      Budgetten: bouw- en installatiekosten, investering- en exploitatiekosten, verhouding netto ten opzichte van bruto vloeroppervlakte, opleveringsdata, energiebronnen en belasting van het milieu.

      http://www.ordevanarchitecten.be/nl/texts/Kwaliteitshandboek.pdf,

      Als verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijkste zaken bij de koop (dat zijn meestal de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan is er een koop.

      http://www3.nvm.nl/frameset.asp?status_hoofd=wonen=wonen/ETA_1_wonen.htm

      Ze beloven inderdaad heel veel: kwaliteit, financiële zekerheid, een gegarandeerde opleveringsdatum en een vast budget dat niét hoger ligt dan voor het bouwen met een algemeen aannemer.

      De Standaard,

      Willem-Alexander luisterde geïnteresseerd naar de uitleg over de hoge druk waaronder de twee tunnelboren werken. Op het diepste punt, 60 meter onder NAP, leidde die druk eerder tot vervorming van de boorschilden. Mede daardoor kan de aanvankelijk geplande opleveringsdatum van maart 2003 niet meer worden gehaald.

      De Telegraaf,

      Bij overschrijding van een vast overeengekomen opleveringsdatum is de installateur verplicht de door de consument hierdoor geleden schade te vergoeden.

      http://www.avandersluis.nl/html/website.htm,