terrasverwarmer


terrasverwarmer 1.0

afbeelding

Bron: Alan Wu
( CC BY-SA 2.0 )

apparaat dat een terras verwarmt; terraskachel; terrasheater

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een terrasverwarmer…

is een verwarming; is een apparaat

  • [Functie] dient om een terras te verwarmen
  • [Plaats] wordt door horecaondernemers gebruikt op het terras; wordt door particulieren gebruikt in de tuin of op het balkon
  • [Gebruiker] wordt gebruikt door horecaondernemers en particulieren

    Algemene voorbeelden


    Het is vrij eenvoudig om te berekenen wat een terrasverwarmer verbruikt. Dit is uiteraard afhankelijk van het type terrasheater, of u stroom of gas verbruikt en wat voor een contract u met uw energieleverancier heeft.

    http://www.terrasheater.nl/verbruik/,

    Deze strak vormgegeven aluminium terrasverwarmer van 1000 Watt geeft een heerlijke stralingswarmte. Ideaal voor een heerlijke avond genieten bijvoorbeeld onder de veranda.

    http://www.marktplaats.nl/a/tuin-en-terras/parasols-en-partytenten/m837641675-terrasverwarmer-1000wat-terrasheater-veranda-heatstrip.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr,

    Onze kapschuur is een goede schuilplek als het weer eens wat minder is. Ook hebben we een terrasverwarmer aangeschaft die per uur te huur is, om het op een kille avond aangenaam warm te hebben.

    http://www.minicamping-thofke.nl/groepsbeleid_minicamping-thofke.html,

    Voor kille uren en/of avonden in de tuin, bij het zwembad en op het terras brengt Zondag de verplaatsbare infra-rood-verwarming op de markt. [...]. Deze terrasverwarmer is ook te leasen per 30 maanden.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010691781:mpeg21:a0733,