vergaderseizoen


vergaderseizoen 1.0

jaarlijks terugkerende periode waarin de vergaderingen van een organisatie of instantie zijn gepland; seizoen voor vergaderingen

Semagram


Een vergaderseizoen…

is een seizoen; is een periode; is een tijd

 • [Functie] dient om te vergaderen
 • [Tijd] begint vaak na de vakantieperiode in de zomer, of is afhankelijk van de activiteiten en agenda van de betreffende organisatie of instantie

  Hoofdsemagram: seizoen


  Algemene voorbeelden


  Afgelopen donderdag was de raad, na het zomerreces, voor het eerst weer bijeen om het nieuwe vergaderseizoen in te luiden.

  http://www.epe.nl/internet/actueel_14/item/startbijeenkomst-gemeenteraad-epe_19211.html,

  In de maanden juli en augustus biedt Hotel de Bosrand u 30% korting aan op alle vergaderarrangementen. Om het nieuwe vergaderseizoen in september goed te beginnen, krijgt u in die maand een korting van 20% op een 8-uurs vergaderarrangement.

  http://www.debosrand.com/,

  Hopelijk heeft u een prettige en deugddoende vakantie achter de rug. Bij Faculty Club vliegen we er zoals steeds met veel goede moed in! We stellen u aan het begin van het nieuwe vergaderseizoen dan ook graag een aantal nieuwigheden voor.

  http://www.facultyclub.be/nl/nieuwsbrief/september-2012,

  Nieuwsbrief maart 2013. Appartementseigenaren gaan de komende tijd weer volop met hun buren in overleg om afspraken te maken over het onderhoud van hun pand. Het vergaderseizoen voor de Vereniging van Eigenaars (VvE) is namelijk weer begonnen.

  http://www.vve010.nl/show/nl/nieuwsbrief_item/16,79,