vervolgafspraak


vervolgafspraak 1.0

afspraak die gemaakt wordt als vervolg op een eerdere afspraak; afspraak die dient als vervolg van een afspraak; volgende afspraak

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een vervolgafspraak…

is een afspraak

  • [Functie] dient als vervolg van een eerdere afspraak
  • [Voorbeeld of specimen] is bv. een volgende afspraak met een huisarts, met een specialist in het ziekenhuis, met een tandarts, met een orthodontist, met een sollicitant, met een docent, met een aannemer of met iemand in een ontluikende liefdesrelatie

    Algemene voorbeelden


    Natuurlijk speelt ook de grootte van de ruimte waarin uw badkamer of keuken zal worden gerealiseerd een belangrijke rol. Daarom maken we altijd een afspraak om bij u thuis de situatie op te nemen. In een vervolgafspraak gaan we in op de details en maken we een vrijblijvende offerte. De eindprijs die vermeld wordt, is altijd de vaste prijs. Ook hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen.

    http://www.keukencentrumcornelissen.nl/

    Het kind maakt kennis met de praktijkomgeving en het instrumentarium, dit gaat spelenderwijs. Normaal wordt tijdens het eerste bezoek geen behandeling uitgevoerd. Bij een vervolgafspraak vindt een uitgebreid mondonderzoek plaats. De uitslag van dit onderzoek bepaalt de noodzaak van behandeling en vervolgafspraken.

    http://www.bambodino.nl/index.htm

    Ik vroeg me nog even af of de vraag 'Wil je me morgen nog een keer zien?' wel een goede basis was voor een vervolgafspraak – of het niet te veel had geklonken alsof zij een soort kunstwerk was dat alleen op de vaste openingstijden van het museum bezichtigd kon worden – en ook of er misschien een rechtstreeks verband tussen de vraag en de lange wachttijd bestond. Maar daarna dacht ik aan het ogenblik waarop ik Teresa, bijvoorbeeld op ditzelfde terras en bij dezelfde lichtval, zo achteloos mogelijk aan mijn vader voor zou stellen als 'mijn nieuwe vriendin'.

    Eten met Emma, Herman Koch,

    Combinatiemogelijkheden


    als object bij een werkwoord


    • een vervolgafspraak krijgen
    • een vervolgafspraak maken

    De meeste mensen die een plekje laten zien, kun je geruststellen. Soms ook raad je een patiënt aan bij verergering eerst een huisarts te raadplegen. Maar een enkele keer gaat het om huidkanker en moet er een vervolgafspraak worden gemaakt. Hoe groot de kans op huidkanker bij overdadig en onbeschermd zonnen is, hangt ook van de persoon in kwestie af, stelt de huisarts.

    De Limburger,

    Afhankelijk van de aandoening zal de arts beslissen wat er verder moet gebeuren. Bij sommige aandoeningen hoeft men niets te doen, meestal verdwijnen ze vanzelf. In dat geval krijgt u een vervolgafspraak een aantal weken of maanden later. Dan zal men nagaan wat de evolutie van de afwijking is. In andere gevallen kan de arts beslissen om verdere onderzoeken uit te voeren.

    http://www.uzleuven.be/UZroot/content/home/wieiswie/diensten/kindercardiologie/inhetziekenhuis/

    Na het gesprek met de arts en het onderzoek gaat u naar de spreekuurassistente van de polikliniek-unit. Daar krijgt u verdere aanwijzingen over eventuele aanvullende onderzoeken (bijvoorbeeld röntgen- of bloedonderzoek) en/of wordt er een vervolgafspraak met u gemaakt.

    http://www.nki.nl/

    Bij aankomst in de Reinaert Kliniek wordt u ontvangen door de receptioniste/medisch secretaresse. Zij noteert uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres en geboortedatum en de informatie over uw ziektekostenverzekering. Zij wijst u de weg in de kliniek. Bij haar kunt u ook een eventuele vervolgafspraak maken of een eventuele opname regelen.

    http://www.reinaert-kliniek.nl/

    De flitssollicitanten verzamelen zich in bijvoorbeeld een centraal gelegen hotel of congresgelegenheid. In vijf minuten tijd kunnen ze zich daar presenteren aan een aantal werkgevers met diverse vacatures. Zodra de werkgevers geïnteresseerd is, kan er een vervolgafspraak worden gemaakt.

    http://web.wanadoo.nl/,

    Aan de hand van dat verslag wordt u uitgenodigd om op school te komen praten over de vorderingen van uw kind. Dat gebeurt tijdens de 10-minutengesprekken. De gesprekken vinden 's middags na school en 's avonds plaats. Wij stellen het op prijs wanneer beide ouders bij het gesprek aanwezig zijn. Als 10 minuten niet voldoende zijn, kunt u met de leerkracht een vervolgafspraak maken om op school of bij u thuis verder te praten.

    http://ipmh.net/triangel/schoolgids/deschool.htm

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding