woonwinkelcentrum


woonwinkelcentrum 1.0

(bouw, gebouwen en huisvesting)

winkelcentrum met voornamelijk woonwinkels en interieurwinkels
Is iets anders dan een woon-winkelcentrum, een 'centrum voor wonen en winkelen', waar dus gewoond en gewinkeld kan worden.

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een woonwinkelcentrum…

is een winkelcentrum; is een plaats

  • [Toepassingsgebied of bereik] betreft een winkelcentrum waar alleen woonwinkels en interieurwinkels gevestigd zijn

    Hoofdsemagram: winkelcentrum


    Algemene voorbeelden


    DoeMere is HET woonwinkelcentrum van Almere en omstreken, Hier vindt U ruim 50 winkels met alles op het gebied van huis & tuin. Parkeren is gratis en het grootste deel van het winkelcentrum is overdekt.

    http://www.doemere.nl/

    De ondernemers van woonwinkelcentrum Hoendiep willen zich ontwikkelen naar een compacter maar sterker winkelgebied. De HBD Kansenkaart die op donderdag 10 februari is overhandigd aan wethouder Ton Schroor vat samen welke ingrepen nodig zijn om Hoendiep klaar te stomen voor de toekomst. Stijl en comfort worden bepalend voor de centrumstructuur, de parkeer- en bereikbaarheidssituatie, de openbare ruimte en de klantbenadering.

    http://www.groningergezinsbode.nl/profile/redactiegroningergezinsbode/article328641.ece/woonwinkelcentrum_hoendiep_wordt_compacter_en_sterker

    De mooiste keukens komen uit Oisterwijk. KeukenPartners. Woonwinkelcentrum Insaid, Heusden.

    https://krantenbankzeeland.nl/issue/stm/1985-08-03/edition/null/page/1?query=woonwinkelcentrum,

    Combinatiemogelijkheden


    met adjectivisch voltooid deelwoord


    • een overdekt woonwinkelcentrum

    Villa ArenA is een overdekt woonwinkelcentrum in Amsterdam Zuidoost met een totaal oppervlak van 75.000 vierkante meter naar het ontwerp van Benthem Crouwel. De 'woonmall' ligt aan de ArenA Boulevard, op loopafstand van de Amsterdam ArenA, de Pathé bioscoop en de Heineken Music Hall en is in 2001 geopend. Er zijn ruim zeventig woonwinkels en horecagelegenheden, alsmede een parkeergarage en kinderspeelparadijs in het complex gevestigd.

    http://www.architectenweb.nl/aweb/archipedia/archipedia.asp?ID=7695