abonnent


abonnent 1.0

((vooral) in België)

iemand met een abonnement; iemand die een abonnement heeft; abonnee

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een abonnent…

is een persoon

      Hoofdsemagram: abonnee


      Algemene voorbeelden


      Sinds de invoering in 2012 ben ik abonnent van Adobe's Creative Cloud. Voordien had ik uitsluitend Photoshop en Lightroom uit het gamma van Adobe. Met het nieuwe licentiemodel van Adobe Creative Cloud staat nu plots de hele productlijn van Adobe open voor mij.

      http://dill.be/over-mij.html,

      Vanuit een intense belangstelling voor de Japanse cultuur, en meer speciaal voor zen, werd o.m. geopteerd voor het schrijven van Japanse poëzie, niet als hobby maar als "oefening" in de zin van Karl von Dürckheim. Vanaf 1982 abonnent van Vuursteen en lid van 'Haikoecentrum Vlaanderen'. In 1995 laureaat in de Kleine Poëziewedstrijd, 3de Lustrum 'Haiku Kring Nederland'.

      http://www.haikukringdefluweelboom.be/leden.html

      abonnent 2.0

      abonnement
      In veel gevallen waarschijnlijk niet zozeer een synoniem van, maar een verschrijving voor het woord abonnement.

      Semagram (extra betekenisinformatie)


      Een abonnent…

          Algemene voorbeelden


          Vanaf 1 september wil ik geen internetbundel meer bij mijn abonnent. Als ik nu mijn internetbundel opzeg, gaat dit dan per direct in? Of gaat dit vanaf de eerste van de maand pas in (net zoals met het standaardabonnement voor belminuten/smsjes)?

          https://forum.simyo.nl/internet-62/internet-opzeggen-4062/,

          Wegens abonnent bij de sportschool gebruiken we de abdoer niet meer. Nog goed in staat, met extra cd en 3 weerstandstangen.

          http://www.marktplaats.nl/a/sport-en-fitness/fitness/m621609536-ab-doer-twist.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr&pageNum=1&pos=2,

          Na 2 jaar ellendige service van T. (behalve in de winkel, daar doen ze goed werk), e-mails wordt niet op gereageerd en telefonisch kom je nooit verder, wilde ik mijn abonnent opzeggen.

          http://www.klacht.nl/2012/09/na-2-jaar-slechte-service-niet-eens-op-te-zeggen/,