closetbril


closetbril 1.0

(formeel)

bril, zitting van een closet die doorgaans opgeklapt en neergeklapt kan worden en al dan niet voorzien is van een deksel; wc-bril; toiletbril

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een closetbril…

is een voorwerp

      Hoofdsemagram: wc-bril


      Algemene voorbeelden


      Leonardo da Vinci bedacht niet alleen het vliegtuig, de fiets en de closetbril, maar ook veel oorlogsmaterieel, zoals deze reusachtige kruisboog.

      http://www.refdag.nl/oud/weet/990330weetfo05.html.,

      Het onderhouden en vernieuwen van closetbril of deksel en toiletrolhouder is voor rekening van de huurder. De woningstichting verzorgt het onderhoud aan de rioolaansluiting en de valpijpaansluiting.

      http://www.wsz.nl/Ik-ben-huurder/Onderhoud/Huurders-ABC/C/

      De huidige design wandclosets en de staande toiletcombinaties, zijn inclusief bijpassende zitting. Die zitting is op zich al een lust voor het oog voor iedereen die een hekel heeft aan de losse closetbrillen die altijd apart gekocht moesten worden en zelden goed passen.

      http://www.interbaden.nl/toiletten/toiletcombinaties.html

      Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, closetbril of het compleet renoveren van uw badkamer wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. In onze showroom kunt u de goederen uitzoeken en het installatiebedrijf zorgt voor de installatie.

      http://www.ginkel.nu/sanitair.html

      Wij hebben diverse fonteinen met kranen, wc meubeltjes, wandclosets en de traditionele staande wc's, duoblokken, closetbrillen, softclose closetzittingen en accessoires.

      http://www.ibspurmerend.nl/default.asp?url=http://www.ibspurmerend.nl/showroom.asp&id=256144&mid=256144