ingangsdatum


ingangsdatum 1.0

datum waarop iets ingaat; datum waarop iets geacht wordt of werd in te gaan

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een ingangsdatum…

is een datum

      Algemene voorbeelden


      Het is de tweede keer dat de ingangsdatum voor het verbod is verschoven.

      Meppeler Courant,

      In overleg met uw werkgever mag u zelf de ingangsdatum van het bevallingsverlof bepalen.

      http://www.cadans.nl/d/da/dab/dab.html

      Tenslotte worden volgende week de spandoeken "Geef het door, rechts gaat voor" opgehangen langs de invalswegen van Hengelo. Op deze spandoeken staat geen datum vermeld. Om verwarring te voorkomen over de ingangsdatum van de nieuwe verkeersregel, is besloten ze in de week van 1 mei op te hangen.

      http://www.hengelo.nl/

      U vermeldt de gewenste ingangsdatum en voegt de vereiste documenten bij de aanvraag.

      http://www.cadans.nl/d/da/dab/dab.html

      Het akkoord van zaterdag belooft Motorola per 1 april toegang tot het andere marktsegment [...]. De ingangsdatum van 1 april valt samen met de deregulering van de Japanse markt.

      NRC,

      Als u de huurverhoging niet betaalt en ook geen bezwaar maakt, kan de verhuurder bij de huurcommissie een zogeheten rappelprocedure beginnen. Doet hij dit niet binnen twaalf weken na de voorgestelde ingangsdatum, dan hoeft u ook in dat geval de huurverhoging niet te betalen.

      http://www.woonbond.nl/

      Een vervolgens opgelegde nachtregeling met als ingangsdatum 1 november werd op 5 november, op basis van een uitspraak in een kort geding, eveneens ongedaan gemaakt.

      http://www.rotterdam-airport.nl/,

      Alle deeltijdse 'verpleegkundigen, verzorgenden en gelijkgestelden' [...] krijgen de volle proportionaliteit die de vakbeweging al zolang eiste. Omdat de meerkost hiervan enorm groot is en als zodanig onverdedigbaar binnen de regering vroeg de minister aan de vakbeweging en de werkgevers de ingangsdata aan te passen.

      http://www.lbc-nvk.be/tips/sectornieuws/sectornieuws.asp?sector_id=60,

      Langs deze weg informeren wij u graag over de meest recente stand van zaken met betrekking tot de ingangsdatums van de diverse onderdelen gerelateerd aan het nieuwe Besluit Bodemkwaliteit, dat onlangs werd gepubliceerd in het Staatsblad.

      http://www.stoffenpakket.nl/LinkClick.aspx?fileticket=e4DqGXFM7kE%3D&tabid=36&mid=383