sluitingsdatum


sluitingsdatum 1.0

datum waarop iets sluit; datum waarop iets geacht wordt of werd te sluiten; datum waarna iets niet meer kan plaatsvinden

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een sluitingsdatum…

is een datum

      Algemene voorbeelden


      Op 30 september is de sluitingsdatum van de opgave van bestellingen van bloembollen.

      Meppeler Courant,

      Wat kunt u verwachten nadat u een sollicitatiebrief heeft gestuurd? * U ontvangt binnen één week een ontvangstbevestiging * Na de sluitingsdatum van de vacature wordt er een eerste selectie gemaakt.

      http://www.fontys.nl/facilitairbedrijf/sollicitatieprocedure.42448.htm

      De sluitingsdata voor de aanmelding liggen: rond half januari voor het voorjaarsexamen en half augustus voor het najaarsexamen.

      http://www.nvra.net/

      Op 31 december 1996 valt het doek definitief over Mijnen nv, de vroegere Kempense Steenkolenmijnen (KS). Dat staat nu vrijwel vast. Vorig jaar werd plots 25 september 1996 vooruitgeschoven als einddatum [...]. Destijds kwam er trouwens heel wat reaktie van vakbonden, ondernemingsraad en personeel tegen de vervroegde sluitingsdatum. Nu blijkt de kogel door de kerk.

      De Standaard,

      De aanvragen dienen wel afhankelijk van de periode waarin de reis wordt ondernomen vóór een bepaalde sluitingsdatum binnen te zijn.

      http://www.fondsvoordeletteren.nl/hetfonds.php3

      Schweitzer zei in het tweeëneenhalf uur durende dovemansgesprek zich te willen houden aan de vooropgestelde sluitingsdatum van 1 juli.

      De Standaard,

      De openings- en sluitingsdatums voor de jacht met vuurwapens op het soort edelhert worden vastgelegd als volgt.

      http://blog.seniorennet.be/boswachter/archief.php?ID=543596