personeelsuitbreiding


personeelsuitbreiding 1.0

uitbreiding van het personeel

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een personeelsuitbreiding…

is een uitbreiding

  • [Toepassingsgebied of bereik] is een uitbreiding van het personeel

    Algemene voorbeelden


    Vorige week kreeg Hesse toestemming van het Ministerie van Volksgezondheid voor een capaciteitsuitbreiding met 28 bedden. Deze uitbreiding brengt ook een personeelsuitbreiding van zo'n vijftig tot zestig personen met zich mee.

    Meppeler Courant,

    Binnen de qua personele bezetting grootste afdeling van Rotterdam Airport BV, de brandweer, vonden in 1999 de meeste ontwikkelingen, alsmede een grote personeelsuitbreiding plaats.

    http://www.rotterdam-airport.nl/,

    Mijn mede-bestuursleden betogen, dat de overheid miljoenen heeft geïnvesteerd in personeelsuitbreiding en automatisering van de rechterlijke macht.

    NRC,

    Dit komt neer op een totale personeelsuitbreiding van 17,2 voltijdse equivalenten voor de subsector van het algemeen welzijnswerk in het kader van de ziekenfondsen.

    http://www.miekevogels.be/alg_info/beleidsbrief_welzijn.html#welzijnswerk,

    De helft van de uiteindelijk beoogde personeelsuitbreiding is inmiddels gerekruteerd, waaronder een medewerker kwaliteitszorg en een automatiseringsmedewerker.

    http://www.dnasporen.nl/docs/nieuwsbrief/DNAardigheden3.pdf,

    Het is maar de vraag of de politie kan voldoen aan de roep uit de samenleving om dienstbaar te zijn, om hulpverlening en toezicht. De personeelsuitbreidingen krijgen body in hoogwaardig opgeleide specialisten. Er wordt geïnvesteerd in apparatuur voor de bestrijding van de zware criminaliteit om gelijke tred te kunnen houden met de hypermoderne uitrusting van de als bedrijven georganiseerde criminele groeperingen [...]. Bedrijven wapenen zich tegen het gebrek aan toezicht door particuliere bewakingsbureaus in de arm te nemen.

    Meppeler Courant,