stagedocent


stagedocent 1.0

docent die in een hogeschool of universiteit de stageverantwoordelijke van een stagiaire is en de eindbeoordeling geeft

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een stagedocent…

is een persoon

  • [Activiteit of handeling] bewaakt de kwaliteit van een stage zoals de de realisatie van de leeractiviteiten, en geeft de eindbeoordeling
  • [Onderscheid of tegenstelling] is te onderscheiden van de stagebegeleider of de stagementor die verantwoordelijk is voor de dagelijkse begeleiding van de stagiaire op de stageplek
  • [Gebied] is docent in een hogeschool of universiteit

    Algemene voorbeelden


    Tijdens de stage wordt de stagiair begeleid op drie fronten: een werkbegeleider begeleidt op de stageplek, een supervisor ondersteunt de professionele ontwikkeling en de stagedocent van de UvH bewaakt de kwaliteit van de stage en geeft een eindbeoordeling.

    http://www.uvh.nl/AlgInfo.asp?...sub1333330,

    De begeleiding van de stagiair zal zowel vanuit de school als vanuit de stagegever plaatsvinden [...]. De school wijst een stagedocent aan die belast is met de begeleiding van de stagiair waar het gaat om de realisatie van de leeractiviteiten. De stagedocent kan voor het goede verloop van de stage aanbeveling doen aan de stagegever en de stagiair.

    http://www.besturenraad.nl/.../model-stageovereenkomst-7-1-2005h.doc,

    Wanneer de volledige stage in het buitenland wordt gelopen, gebeurt dit in het Frans, Duits, Engels of Spaans. Stage steeds onder voorbehoud van goedkeuring door de stagedocenten. De stagedocent is een docent marketingvakken. Hij/zij zal contact zoeken met de onderneming tijdens en/of na de stage. De stagedocent verzorgt, rekening houdend met de evaluatie van de stagementor en de docent taal, en rekening houdend met de procentuele verdeling over de verschillende onderdelen - de uiteindelijke bepunting.

    http://ects.artesis.be/Opleidingsonderdeel.aspx?id=38144&path=2662&type=1&taal=1,

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding