Maleisische


Maleisische 1.0

vrouw met de Maleisische nationaliteit; vrouw die behoort tot het Maleisische volk; vrouw die afkomstig is uit Maleisië; inwoonster van Maleisië

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Maleisische…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    De Thaise Kanchana Ketkaew heeft het wereldrecord 'samenleven met schorpioenen' verbeterd. Zij zat 32 dagen in een glazen kamer, samen met 3000 levende schorpioenen, meldde de krant Nation gisteren. De 30-jarige vrouw verbeterde het record van een Maleisische, die het twee dagen korter uithield. Ketkaew hoopt nu haar plaats in het Guinness Book of Records in te nemen.

    https://www.trouw.nl/home/verbetering-record~a9c0408e/,

    Ook in Duitsland, Japan, Singapore, Spanje, Groot-Brittannië en Maleisië lopen onderzoeken naar individuele leveranciers van Khan. Het meest spectaculaire geval is de 44-jarige Srilankaanse zakenman Buhary Seyed Abu Tahir, getrouwd met een Maleisische en een bekende figuur in de society van Kuala Lumpur.

    http://www.groene.nl/2004/0409/ab_khan.html,

    Grinham, geboren in Australië, stuit nu op Wee Wern Low. De Maleisische was eerder op de avond verrassend te sterk voor de Française Camille Serme (11-4, 12-10, 2-11, 11-7).

    https://www.volkskrant.nl/sport/squashster-grinham-overtuigend-naar-kwartfinale-wk~b3e332e6/,

    In het deelnemersveld van Rotterdam 2011 staan zeven echte Chinese vrouwen in het toernooischema. Daarnaast spelen er 36 Chinese speelsters voor een ander land. Onder hen Hongkongchinezen, Singaporezen, Maleisischen en Taiwanezen.

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/dikkertje-sloopt-favoriet-li-jiao~bc730d7d/,

    Dat is zuur: betaal je 35.000 Nieuw-Zeelandse dollar voor een wulpse Singaporese bruid, blijkt ze een Maleisische te zijn die al lang met iemand anders is getrouwd. Het overkwam een Nieuw-Zeelandse man, die alleen als Wallace geïdentificeerd wenste te worden.

    https://www.powned.tv/artikel/man-koopt-bruid-blijkt-al-getrouwd-af,