wc-bezoeker


wc-bezoeker 1.0

iemand die de wc bezoekt; iemand die naar de wc gaat; toiletbezoeker

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een wc-bezoeker…

is een persoon

  • [Activiteit of handeling] bezoekt de wc

    Algemene voorbeelden


    In Japan hebben ze de nieuwste uitvinding op toiletgebied bekend gemaakt: het Intelligent Toilet. Zodra de wc-bezoeker zichzelf ontlast, wordt zijn of haar gezondheid direct gecheckt.

    http://www.servicemanagement.nl/index.aspx?m=news&f=detail&id=43597,

    Hogeschool Windesheim introduceerde vorig jaar toiletpotten met een gescheiden opvang voor urine en ontlasting waardoor zuivering efficiënter en goedkoper kan. Het 'gescheiden plassen' (urine in het voorste deel, ontlasting in het achterste deel) vraagt namelijk nogal wat concentratie van de wc-bezoeker. Als die verkeerd mikt, leidt dat tot onfrisse situaties.

    http://www.quofataferunt.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=13&id=29409&Itemid=120,

    Vorige maand werd ook al iPoo gepresenteerd, een app voor wc-bezoekers die met elkaar communiceren vanaf het toilet. De makers noemen iPoo 'dé oplossing voor saai toiletbezoek'.

    http://www.parool.nl/parool/nl/38/MEDIA/article/detail/2908240/2011/09/15/Nieuwe-app-alle-wc-s-op-een-rijtje.dhtml,

    Ik heb de 'ziekte' PDS. Hoe moet dat later met onze kinderen? Zijn zij al gedoemd tot darmproblemen nog voordat ze überhaupt geboren zijn? Eén ding weet ik in ieder geval zeker: ze zullen kampioen wc-bezoeker zijn!

    http://www.pdsb.nl/index1.php?page=110&sub=17,

    De man wordt dan geacht de bril omhoog te doen én weer omlaag voor een eventuele volgende vrouw. Is de volgende wc-bezoeker een man, dan moet die 'm eerst weer omhoog doen en dan weer naar beneden.

    http://forum.fok.nl/topic/1272813/2/25,

    Het vliegtuig had bij een turbulentie een flinke val gemaakt [...]. Wat een ravage: vele etensresten en materialen lagen bezaaid over de grond. Een stewardess lag languit in het voetpad. Een WC-bezoeker kon niet meer uit dit hokje, want hij had door de ongewilde botsingen alles ontzet.

    http://www.dedumoulin.nl/luchtzak.htm

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding